Concert 17 feb 2019

Ons volgende concert is op zondag 17 februari om 15.00 uur in de Krijtberg in Amsterdam. Het concert duurt een uur en is gratis toegankelijk (vrijwillige bijdrage).

Op het programma staan de liturgie van Tsjaikovski en Russische koormuziek van andere grote componisten zoals Bortnianski, Tsjesnokov en Rachmaninov.

De Krijtberg is een mooie, grote kerk met een geweldige akoestiek. Het adres is: Singel 446, Amsterdam (zie Google maps). De kerk is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je de auto gratis wilt parkeren dan moet je een eindje lopen (zie parkeerplattegrond).

Zo klinken wij

Een fan maakte deze filmimpressie van een concert.

Dienst 19 mei 2019

Op zondag 19 mei zingen wij in de dienst van de Sint Jansbasiliek in Laren. De kerk is gelegen aan Brink 31. Met de blauwe parkeerschrijf kan je gratis voor de deur parkeren. De maximum parkeerduur bedraagt 2 uur, dus pas op als je naderhand ergens gaat koffiedrinken of lunchen.

Dienst 1 dec 2019

Op zondag 1 december om 10.30 uur zingen we in de eerste advenstsdienst van de Woudkapel. De Woudkapel is gelegen aan de Beethovenlaan 21 in Bilthoven. Je kunt er gratis voor de deur parkeren.